Brumale truffel
Brumale truffels zijn niet rechtstreeks bestelbaar via onze webshop.
bestel hier / vraag info
  Omschrijving:

  van oktober tot maart (hoogseizoen: december-januari)

   

  De Brumale truffel is een donkere wintertruffel en wordt gezien als het broertje van de zwarte wintertruffel. De truffel is iets minder krachtig van geur en is dooraderd met lichtkleurige, brede inkepingen. Hij verschilt ten opzichte van zijn duurdere grote broer door zijn ruwe buitenkant. De Brumale truffel is minder afhankelijk van goeie weersomstandigheden, waardoor hij in grotere getale aanwezig is dan de zwarte wintertruffel en daardoor ook veel gunstiger is qua prijs.  Verzending

  Tijdens het weekend en de eerste dagen van de week gaan onze truffeljagers op jacht in de bossen om de truffels te zoeken.  Zij verzenden onze bestellingen op maandag en dinsdag per vliegtuig naar ons magazijn. De truffels zijn dus binnen de 24 uur bij ons waar wij ze controleren, verdelen en verpakken om naar u te verzenden. 
   
  De truffels worden verzonden via BePost in dozen van polystreen met koelelementen om deze mooi fris te houden tijdens het transport, zo blijven de verse truffels op perfecte temperatuur gedurende 36 uur. Zorg er daarom voor dat iemand thuis is om uw pakketje te ontvangen of dat u dit de dag zelf nog kunt gaan ophalen ! 
   
  Wij verzenden enkel verse truffels op dinsdag en woensdag, om zeker te zijn van uw truffel voor het weekend, plaats dan uw bestelling voor woensdag 10 uur ! Bestellingen ontvangen na woensdagmiddag worden pas geleverd de week nadien.
   
  Open na ontvangst onmiddellijk het pakket, wikkel uw truffel in een vers stukje keukenpapier en plaats deze in een gesloten pot in de koelkast.
  Ververs dagelijks het keukenpapier.
  U kan de truffel ook bewaren in een weckbokaal met rijst.
   
  Verbruik de truffel zo vers mogelijk, bewaar max. 1 week. Elke dag verliest uw truffel wel wat smaak, aroma en gewicht.