Wie zijn wij

Bij TRUFFEL.BE vindt u het beste wat de zuiderse regionen voor u in petto hebben. Pure, authentieke heerlijkheden die met oneindig veel liefde geproduceerd werden en stuk voor stuk verwerkt door gepassioneerde specialisten.

 

Wij, Davy Steelandt en Stijn Debals, zijn dan ook bijzonder trots om u deze fantastische producten te mogen voorstellen en u te introduceren in de wondere wereld van de truffel, zijn afgeleiden en tal van andere lekkernijen.

 

Door zijn opleiding in hotelschool Ter Duinen ( Koksijde ), stages en diverse werkervaringen in binnen- en buitenlandse toprestaurants kreeg Davy Steelandt de smaak voor kwaliteitsproducten en fijne aroma's te pakken. Jarenlange zoektocht en ervaringen maakten van Davy een echte fan van verse truffels, truffelproducten en andere topproducten uit Italië. Enkele jaren later vervoegt Stijn Debals de zaak en ondertussen is TRUFFEL.BE veel meer dan de import van truffels en afgeleide producten.

 

Davy en Stijn: "We gaan steeds op zoek naar de beste verse truffels. We werken samen met plaatselijke truffeljagers en maken zelf selecties in de verschillende regio's in Italië en Frankrijk, maar ook in Kroatië, Spanje, Australië, ... Zo garanderen wij u de beste kwaliteit aan de beste prijs.

Naast verse truffels zijn wij ook de referentie voor truffelproducten, topolijfolies uit Italië en Kroatië (Istrië), Balsamico uit Modena, Pasta uit Gragnano, Saffraan uit Athene, ...

Wij zoeken steeds de kleine, gepassioneerde producenten die zich onderscheiden door jarenlange kennis, ambacht en passie. Zo hebben wij een assortiment gecreëerd van artisanale topproducten waar we terecht trots op zijn. Bovendien blijven we zoeken naar nieuwe geuren en smaken."