Bianchetti truffel
Bianchetti truffels zijn niet rechtstreeks bestelbaar via onze webshop.
bestel hier / vraag info
  Omschrijving:

  Van december tot maart (hoogseizoen: januari-februari)

   

  De Bianchetti truffel komt qua uiterlijk wellicht het dichtst in de buurt van de Tuber Magnatum Pico, maar kan qua geur en smaak niet tippen aan de echte witte truffel. Hij is vrij klein, heeft de kleur van een aardappel en is roodbruin met grote witte aders aan de binnenkant. De truffel heeft een uitgesproken knoflookgeur en smaakt als een champignon.  Verzending

  Tijdens het weekend en de eerste dagen van de week gaan onze truffeljagers op jacht in de bossen om de truffels te zoeken.  Zij verzenden onze bestellingen op maandag en dinsdag per vliegtuig naar ons magazijn. De truffels zijn dus binnen de 24 uur bij ons waar wij ze controleren, verdelen en verpakken om naar u te verzenden. 
   
  De truffels worden verzonden via BePost in dozen van polystreen met koelelementen om deze mooi fris te houden tijdens het transport, zo blijven de verse truffels op perfecte temperatuur gedurende 36 uur. Zorg er daarom voor dat iemand thuis is om uw pakketje te ontvangen of dat u dit de dag zelf nog kunt gaan ophalen ! 
   
  Wij verzenden enkel verse truffels op dinsdag en woensdag, om zeker te zijn van uw truffel voor het weekend, plaats dan uw bestelling voor woensdag 10 uur ! Bestellingen ontvangen na woensdagmiddag worden pas geleverd de week nadien.
   
  Open na ontvangst onmiddellijk het pakket, wikkel uw truffel in een vers stukje keukenpapier en plaats deze in een gesloten pot in de koelkast.
  Ververs dagelijks het keukenpapier.
  U kan de truffel ook bewaren in een weckbokaal met rijst.
   
  Verbruik de truffel zo vers mogelijk, bewaar max. 1 week. Elke dag verliest uw truffel wel wat smaak, aroma en gewicht.