volg ons op facebook:

 

Jeroen Meus

Talent uit Leuven

Jeroen Meus werd op 13 maart 1978 geboren in Leuven en kookt al enkele jaren op topniveau.

Jeroen Meus is medewerker aan culinaire radio- en tv-programma's op vooral de VRT, maar eerder ook bij Vitaya en VTM . Daarnaast is hij uitbater van het Restaurant Luzine in Wilsele. Zijn opleiding tot kok gebeurde in de Hotelschool Ter Duinen in Koksijde . Nadien volgden er stages in Belgische en buitenlandse restaurants.
Multimedia waren hem niet vreemd toen hij deelnam aan het programma Jeroen Meus Vodcast bij het voormalige radiostation Radio Donna. Daarbij kon men kookprogramma's volgen en downloaden via een iPod.

In 2008 werd hij aangeduid als stadskok van Leuven. Jeroen Meus is ook de auteur van drie kookboeken en medewerker bij de schrijvende pers.

In zijn restaurant Luzine kan hij rekenen op de professionele hulp van zijn mede-chefs Koen Tossyn, Didier De Roover en Stéphanie De Roover. De recepten die u hier kan bekijken zijn tevens creaties van Koen Tossyn en Didier De Roover.

 

Wilde zeebaars, geconfijte kippenvleugel, crème van look, champignons en truffel

Kalskop, langoustines, asperges en truffel

Parfum van ganzelever en truffel